Gesprekken komen in de voicemail terecht ondanks op status "beschikbaar"

De gebruiker staat in Ignite op beschikbaar maar de gesprekken komen niet uit op de GSM. In plaats daarvan komen de gesprekken in de Voicmail box van de gekoppelde gsm nummer.

Hoogst waarschijnlijk staat er blokkade ingesteld op de GSM van de ontvanger. Dit kun je op de onderstaande manieren controleren.

Is er geen nummer in de blokkarde / spam lijst aangetroffen ? Maak dan een support ticket aan.

Android:

De blokkering van een nummer opheffen

1. Open de app Telefoon .
  2. Tik op Meer Meer.
  3. Tik op Instellingen en dan Geblokkeerde nummers.
  4. Tik naast het nummer waarvoor je de blokkering wilt opheffen op Wissen Wissen en dan Blokkering opheffen.

Bron Android

IOS:

Je geblokkeerde contactpersonen beheren

1. Tik in Instellingen  op 'Telefoon' > 'Geblokkeerde contacten'.

2. Tik op 'Wijzig'.

Onbekende bellers en spamnummers naar de voicemail sturen

Tik in Instellingen  op 'Telefoon' en tik op een of meer van de volgende opties:

Houd onbekende bellers stil: Je ontvangt meldingen voor gesprekken van mensen in je contacten, recente uitgaande gesprekken en Siri-suggesties.

Blokkeer en identificeer bellers: Schakel 'Houd spambellers stil' in (beschikbaar bij bepaalde aanbieders) om gesprekken stil te houden die door je aanbieder als mogelijke spam of fraude worden aangemerkt.

Bron IOS