Toestel aanmelden als Telewerker (Mitel 53xx)

Voor andere type toestellen, de 69xx serie toestellen,klik hier

1. Druk op de 7 en houd deze toets ingedrukt terwijl je netwerkkabel in het toestel doet. Houd de 7 ingedrukt totdat de tekst CONFIG TELEWORKER op de display van de telefoon verschijnt (dit duurt enkele seconden).

2. Druk op de toets onder het woord YES (*) om de externe bediening van de IP-telefoon te configureren. Op het display verschijnt de tekst DELETE/NEW SETTINGS? Druk op de toets voor nieuw (#).

3. Op het display verschijnt: IP ADDRESS TYPE: Toets nu * voor een IPV4 address.

4. Vervolgens krijg je de melding TELEWORKER-GATEWAY: in het scherm. Voer het publieke IP-adres van de Teleworker-gateway in (# is een punt, * is wissen) en druk daarna op de pijl omlaag (▼). STORE CHANGES (WIJZIGINGEN OPSLAAN) verschijnt op de display.

5. Druk op de softwaretoets YES (*) om op te slaan. Het bericht 'Saving to NVRAM, DO NOT REMOVE POWER' wordt weergegeven. De telefoon wordt opnieuw opgestart en de tijd en de datum worden weergegeven.

LETOP: het kan zijn dat het toestel nieuwe software/firmware moet laden. Hierbij kan het toestel ook een keer extra gaan opstarten. Laat dit gewoon even doorlopen. DUS NIET DE KABEL ERUIT HALEN.

6. Als ENTER TW INSTALL PW in het scherm komt te staan dan moet het toestel nog aangemeld worden in Oria. Hoe je dit doet lees je hier.

7. De IP-telefoon is nu gereed voor gebruik.