Gedeelde apparaten/toestel toevoegen in Oria

Gedeelde apparaten zijn telefoons die door meerdere gebruikers worden gedeeld. Je kunt hierbij denken aan een bureau dat door meerdere kantoormedewerkers, die op andere momenten van de dag werken, wordt gedeeld en waarbij elke medewerker zijn eigen telefooninstellingen heeft.

De gedeelde apparaten zijn ideaal in kantoren die ingericht zijn voor flexwerken en gebruik maken van Hotdesking / Free Seating.

Gedeeld apparaat toevoegen:

Stap 1

Klik op "Gedeelde apparaten" en klik vervolgens op "Nieuwe toevoegen".

Stap 2

Vul alle velden in en klik op Opslaan.

Een MAC-adres is een uniek ID die aan een netwerkapparaat wordt toegewezen en normaal gesproken op de achterkant van de telefoon staat. Bijvoorbeeld: 08-00-0f-12-34-56.

Gedeeld apparaat wijzigen:

Stap 1

Klik op "Gedeelde apparaten" en dubbelklik op het apparaat dat je wilt bewerken.

Stap 2

Bewerk de velden en klik op Opslaan.

Gedeeld apparaat wijzigen:

Stap 1

Klik op "Gedeelde apparaten" en selecteer het apparaat.

Stap 2

Klik op "Verwijderen".