Scheduling: Voer een schedule on-demand uit

Om de geplande rapporten onmiddellijk te genereren

1. Ga met de muis over Reporter en selecteer Scheduled Reports.
  2. Klik op het tabblad van het type schedule waarvoor je een gepland rapport wilt genereren.
  3. Selecteer onder Work with an existing schedule het schedule dat u wilt genereren:

4. Klik op Execute schedule Now
  5. Selecteer de Start date en End date van het rapport:

6. Klik op Submit.

Geplande rapporten genereert de rapporten die bij het schedule horen en archiveert deze direct in je persoonlijke rapport-inbox.