Contacten en groepen maken

Voordat we rapporten kunnen versturen zullen er contactpersonen moeten worden aangemaakt. Deze kunnen als individueel contact of in een groep gebruikt worden om rapporten naar toe te sturen.

Contactpersonen toevoegen

1. Login in in de CCMweb
  2. Beweeg de muis over My Options en selecteer Contacts -> My Email contacts.

3. Klik op Add:

4. Typ de First Name, de Last Name en het Email address van de persoon die je wilt toevoegen:

5. Klik op Save om de contactpersoon te maken of klik op Save & Add om de contactpersoon toe te voegen terwijl u de huidige pagina open laat om nieuwe contactpersonen aan te maken.

Contactgroepen toevoegen

Als je van plan bent om het rapport naar meer dan één ontvanger te e-mailen, moet je de ontvangers toevoegen aan een mailinglijst en vervolgens de ontvanger(s) associëren met een groep.

Met de volgende stappen leggen we uit hoe:

• Een e-mailcontactgroepen op te zetten
  • Leden toevoegen aan e-mailcontactgroepen

Een e-mailcontactgroepen op te zetten

1. Beweeg de muis over My Options en selecteer Contacts -> My e-mail ontact groups. Het venster Mijn e-mailcontactgroepen verschijnt.

2. Klik op Add:

3. Voer de Name en de Description in van de e-mailgroep waarnaar u rapporteert via e-mail:

4. Om deze contactgroep met andere gebruikers te delen, selecteert u Shared Contact Group.
  5. Klik op Save om de contactgroep aan te maken of klik op SAve & Add om de contactgroep toe te voegen terwijl u de huidige pagina open laat om nieuwe contactpersonen aan te maken.

Leden toevoegen aan e-mailcontactgroepen

1. Om leden toe te voegen aan de contactgroep, klikt u op de pagina My email contact groups op Members:

2. Om leden toe te voegen van de CCMWeb geconfigureerde contactpersonen, klik je op Contacts:

3. Om leden toe te voegen van de medewerkers die zijn geconfigureerd op het platform, klik je op Employees
  4. Selecteer de leden die u wilt toevoegen aan de groep en klik op Add >>.
  5. Om leden uit de groep te verwijderen, selecteert u de leden en klikt u op << Remove.