Contact Center Client downloaden

De Contact Center Client kun je downloaden vanaf de CCMWeb pagina. Als de URL van Ignite bekend is kun je het laatste deel van de URL wijzigen, bijvoorbeeld van https://ditiseenurl.nl/ignite naar https://ditiseenurl.nl/ccmweb.

Vervolgens log je in met dezelfde gegevens als voor Ignite. Klik op "Help" en daarna op "Software downloads/installations".

Klik op "Client Component Pack" om de softwarebundel (met daarin YourSite Explorer en de Contact Center Client) te downloaden. Bij het installeren kun je aangeven welk onderdeel je wilt installeren.