10. Options in Ignite

Profile

Bij Profile kan je dingen aanpassen als:

• Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Gebruikersnaam
  • Taal voorkeur (German, English, Spanish, Italian, French, Dutch, Portugese, Chinese, Russian, Norwegian en Swedish)

Customization

Bij Customazation kan je instellingen van de Ignite applicatie aanpassen.

• Default landing page - Selecteer wat de home page mag zijn voor Ignite. Deze zal zichtbaar zijn na het inloggen of als je op het Mitel - Ignite logo klikt linksboven.
  • Allow filter multiselect - Voorkeur of je meerdere filters mag toepassen in de list layouts van bjijvoorbeeld interacties en cases
  • Show 'Reply' Button - Voorkeur of de 'Reply' knop zal worden weergegeven
  • Show 'Reply All' Button - Voorkeur of de 'Reply All' knop zal worden weergegeven
  • Show 'Pick' Button - Voorkeur of de 'Pick' knop zal worden weergegeven
  • Show 'Pick and Reply All' Button - Voorkeur of de 'Pick and Reply All' knop zal worden weergegeven
  • Continue contacts import after error - Voorkeur of de import van contact zal worden voortgezet als er een fout opgetreden is
  • Search for a reusable case when creating a new email - Herbruik een case bij jhet opstellen van een nieuwe e-mail
  • Show only my items by default - Deze optie zal standaard allen je eigen items weergeven bij List layout vensters als: Inbox, HIstory en Cases
  • Request help time out (seconds) - De tijd waarna een onbeantwoord hulpverzoek weer zal verdwijnen
  • Remember last CLIP - Onthou de laatste uitgaande nummerweergave
  • Grid Reset Settings - Reset de settings van de Grid layout van: Inbox, History en Queus
  • Interaction toaster display time - Het aantal seconden dat de pop-up van een inkomende interactie zichtbaar zal zijn
  • Follow-up toaster display time - Het aantal seconden dat een follow-up notificatie zichtbaar zal zijn
  • Info/error toaster display time - Het aantal seconden dat een four of info pop-up notificatie zichtbaar zal zijn
  • Reset Application Options - Zet Ignite terug naar fabrieksinstellingen

Phone

Bij Phone kan je selecteren via welk apparaat, dat gekoppeld is aan het profiel van de agent, de oproepen binnen zullen komen of gebruikt zal worden voor uitgaande gesprekken. Het kan zijn dat je niet alle drie de opties ziet staan, dit heeft dan te maken met de toegekende opties aan de agent:

• Deskphone: Voer het nummer in van het uitgelogde toestel waarop je wenst in te loggen. Voer ook de pin in van je telefoonprofiel indien deze is ingesteld
  • External number: Selecteer 'External number' om telefoongesprekken af te handelen op het nummer dat vooraf is ingevuld. Indien dit nummer onjuist is neem dan contact op met ons. Dit nummer kan je zelf niet wijzigen
  • Softphone: Maak gebruik van de Softphone in de MiCollab App

Optioneel kan je 'Remember my Extension' aanvinken, om het ingvoerde toestel te onthouden.

Agent Greeting

Een. Agent Greeting kan opgenomen worden en geactiveerd, Deze begroeting zal worden afgespeeld bij aanname van een gesprek. Hiermee zorg je voor een uniforme begrioting en de klant merkt er niets van omdat het de stem van de Agent zelf betreft.

Let op: Toonverschillen tussen inspreken en spreken tijdens het gesprak kan wellicht onrustig overkomen voor een beller. Probeer dit altijd eerst even uit om te testen of het waardevol is om te gerbuiken

Diagnostics

Het kan zijn dat bij support issues er gevraagd word om de logging aan te zetten. Dit doe je door deze aan te zettten:

Email

Een aantal opties die je onder Email kan instellen zijn:

• Mobile view - Compatibiliteit voor op mobiele apparaten
  • Use last reply template folder location - Onthoud de map van de laats gekozen template
  • Quick reply templates - Gebruik quick reply templates
  • Clear quick reply templates view after insert - Schoon het zoekvenster op nadat een template gekozen is
  • Expand headers - Geeft de volledige header info van de mail weer

Chat

Onder Chat vind je de instelling:

• Use last reply template folder location - Onthoud de map van de laats gekozen template

About

HIer vind je technische info zoals bijvoorbeeld het versienummer van Ignite.

Optioneel vind je het Cloudlink Account ID waarmee Ignite gekoppeld is aan Ignite en de Cloudlink status