07. Inzage interacties en conversaties in Ignite

Interacties hebben betrekking op alle gevallen van conversatie met een klant. Interacties kunnen zowel actief als historisch zijn

Inbox: Actieve interacties

Actieve interacties zijn te vinden in de Inbox dit kunnen eventueel meerdere interacties zijn als de ingestelde 'workload' dat toe staat. Jet kan ook meerder media bevatten. Denk hierbij aan een workload waar er mail afgehandeld wordt maar er ook telefonische oproepen binnen mogen komen.

Inkomende gesprekken, uitgaande gesprekken, chats, mails etc. elke interactie waarin de Agent actief nog bij berokken is zal in dit overzicht te vinden zijn:

History: Historische interacties

Historische interacties worden vermeld onder History. Het wordt geleverd met een krachtige zoekbalk om elk trefwoord, naam of nummer te typen om de historische interacties te doorzoeken. Het toont ook filters en de optie om alleen uw items / interacties in de lijst te tonen ('Only show my items').


Grid view

Zowel bij Inbox als bij History kan je wisselen tussen List/Grid layout. Dit geeft een compacter overzicht met meer detail datavelden van de interacties.

Kolommen kan je verslepen van links naar rechts om de volgorde aan te passen en bijkan je selecteren welke kolommen je zichtbaar wil hebben in de Grid layout:

Geavanceerd zoeken

Zowel bij actieve interacties in de Inbox als ook de historische interacties onder History is een mogelijkheid om geavanceerde zoekacties uit te voeren door rechts in het zoekveld te klikken op:

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.