03. Boards - Aanmaken

Boards

Als je Boards kiest in het menu wordt een lijst zichtbaar met de eventuele reeds aangemaakte boards en de optie om een nieuw board te maken:

Settings

Als je met de muis over een board uit de lijst gaat verschijnen onder settings de volgende opties:

•  Rename: Pas de naam aan van het board
  •  Copy link: Kopieer de publieke URL die het board zichtbaar maakt bijvoorbeeld op het definitieve scherm aan de muur
  •  Duplicate: Maak een kopie van dit board om bijvoorbeeld te testen met aanpassingen of een afgeleide van het origineel te bouwen
  •  Style Board: Pas hier de style en layout aan. (meer info hier)
  •  Delete Board: Verwijder het Board (Let op: een verwijderd board is niet meer terug te halen door de gebruiker of door Voys)

Maak een nieuw Board

1. Klik op Create a new Board:

2. Voer een naam naam in van het board bij Title  en klik op Create Board:

3.  Nieuw Board is nu aangemaakt en gereed om widgets aan toe te voegen:

Het menu aan de linkerkant is ingeklapt, door met je muis over het menu te gaan zal deze weer uitgeklapt worden.

Verder zijn ook hier enkele settings zichtbaar:

•  Style Board: Pas hier de style en layout aan. (meer info hier)
  • Copy link: Kopieer de publieke URL die het board zichtbaar maakt bijvoorbeeld op het definitieve scherm aan de muur
  • Delete Board: Verwijder het Board (Let op: een verwijderd board is niet meer terug te halen door de gebruiker of door Voys)