01. Inloggen en Beginscherm

Inloggen

Ga naar https://dashboard.micontactcenter.nl/ en log in met de ontvangen inloggegevens:

inlogscherm

Kies 'Forgot Password' indien je het wachtwoord bent vergeten. Indien je geen inloggegevens hebt kan je deze hier aanvragen

Beginscherm

Na het inloggen kom je op het volgende beginscherm:

Dashboard beginscherm

Menu

In het menu vind je de volgende opties:
Boards
Hier kunnen de Dashboards aangemaakt, aangepast en verwijderd worden
Connector
Hier zijn de gegevens van de connector tussen MiContact Center en het dashboard te vinden. Hier kunnen Queues en Agents worden geselecteerd om op te nemen in de widgets op de dashboards
User management
Beheer de gebruikers die mogen inloggen om dashboards te beheren.

Profiel

Rechts boven in vind je de volgende opties:

Change password

Voer je nieuwe wachtwoord in bij 'Password', bevestig het wachtwoord bij 'Repeat password' en klik op Save Changes

Exit

Klik 'Exit'  om uit te loggen