Evaluatie voortgang bij Agents

Met de volgende stappen kan je de voortgang van een Agent bekijken:

1. Log in op de callrecordingoplossing via: https://qm.bumicom.nl/naam_van_de _organisatie. Mocht je de URL niet weten kan je deze opvragen bij support
  2. Klik op het tabje 'Agenten'
  3. Zoek de Agent (medewerker) op via de Unit structuur aan de linkerkant: Selecteer Unit -> Agent. Of gebruik de zoekfunctie
  4. Selecteer de Agent van wie je de voortgang wilt bekijken
  5. Kies aan de rechterkant het tabje 'Voortgang'
  6. Seleccteer een periode om in te zoomen (klik linker muisknop en sleep de grijze balk)