Evalueren van een gesprek

Met de volgende stappen kan je een opgenomen gesprek gaan evalueren.

1. Log in op de callrecordingoplossing via: https://qm.bumicom.nl/naam_van_de _organisatie. Mocht je de URL niet weten kan je deze opvragen bij support
  2. Klik op het tabje 'Archief'
    •
  3. Op het tabje 'Verkennen' kan je de gewenste datum openklappen en een gesprek selecteren dat je wil beluisteren. Om een specifiek gesprek te zoeken kan je het tabblad 'Zoeken' gebruiken. Hier kan je filteren op datum, tijdspanne, duur, richting etc.

4. Om het gesprek te beluisteren kan je dubbel klikken op het gesprek of op de afspeelknop onderin klikken.
  5. Om het gesprek te evalueren kan je de knop 'Evalueren' kiezen of met de rechtermuisknop het submenu openen en 'Evalueren' kiezen