MiCollab naar fabrieksinstellingen

De MiCollab app op je PC, Mac en mobiel kan je terugzetten naar fabrieksinstellingen op de volgende manier:

Mobiel

Op iOS en Android is deze procedure gelijk.

1. Open het linker menu en kies Instellingen:

2. Kies Algemeen en vervolgens Terug naar fabrieksinstellingen:

3. Bevestig met OK om de app terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

MacOS

Op MacOS zet je de MiCollab App terug naar fabrieksinstellingen op de volgende manier:

1. Open MiCollab en druk CMD+, (Command toets + een komma)
  2. Kies Algemeen / General gevolgd door Terug naar fabrieksinstellingen / Factory Reset:

3. Bevestig met OK om de app terug te zetten naar fabrieksinstellingen:

Windows PC

Op Windows zet je de MiCollab App terug naar fabrieksinstellingen op de volgende manier:

1. Open MiCollab en klik op Settings / Instellingen
  2. Kies Algemeen / General gevolgd door Terug naar fabrieksinstellingen / Factory Reset:

3. Bevestig met OK om de app terug te zetten naar fabrieksinstellingen