Mitel 6940 Draadloze handset koppeling / pairing

Pairing Handset

Volg de onderstaande instructies om een handset aan de 6940 te koppelen

1. Navigeer naar het Bluetooth-menu
  2. Controleer of er apparaten beschikbaar zijn die klaar zijn om te koppelen
  3. Wanneer je de handset in het menu ziet, klik je erop en de toestellen moeten worden gekoppeld.
  4. Nu moet je handset worden gekoppeld aan je Mitel 6940.

Problemen oplossen

Als je 6940 niet gekoppeld is, houd je de middelste knop op de handset ingedrukt.

Navigeer op de telefoon naar de Bluetooth en kijk naar de beschikbaarheid. Het apparaat moet verschijnen en gekoppeld worden na het selecteren van het apparaat.

Werk bovenstaande functie niet. Dan kun je de hoorn naar fabrieksinstellingen zetten door de "Volume omhoog en Omlaag" in te drukken tot de led uit gaat.

Probeer daarna bovenstaande stappen nogmaals.