MiTeam

MiTeam is een workstreamcommunicatie- en samenwerkingstool die een vaste samenwerkingsruimte biedt voor teamvergaderingen, gesprekken, inhoudelijke samenwerking en projectbeheer. MiTeam betrekt externe werknemers bij het gesprek, met functies voor delen binnen groepen, documentannotatie, tekst- en audiochats. MiTeam is een gelicentieerde functie binnen MiCollab. Neem contact op met de systeembeheerder voor meer informatie over het configureren van MiTeam.

MiTeam Stream

MiTeam Stream is een samenwerkingsruimte, ontwikkeld voor samenwerking binnen teams, projecten en onderwerpen. In een stream kan je chatten, bestanden opslaan, takenlijsten bijhouden en online vergaderingen opzetten.

MiTeam Meet

MiTeam Meet stelt je in staat real-time samenwerkingssessie uit te nodigen waarin de deelnemers hun mobiele telefoons en browsers kunnen samenvoegen.

Opzetten van een MiTeam Stream

1. Klik op het meer( ) menu en selecteer Creëer.
  2. Type in het veld Stream Naam een naam voor de Stream
  3. Tik om deelnemers in de Stream uit te nodigen op Plus-pictogram en type de naam van de deel- nemer in het Zoek-veld.
  4. Selecteer de deelnemers en tik op Gereed.
  5. Tik op Creëer om de stream te creëren.

Opzetten van een MiTeam Meet

Een MiTeam Meet-sessie opzetten:

1. Selecteer in het MiCollab navigatiemenu MiTeam.
  2. Selecteer de stream voor de meet.
  3. Tik op het MiTeam Meet-pictogram.

Je kan desgewenst een unieke naam voor de vergadering opgeven. De naam van een vergadering

is standaard hetzelfde als de naam van de stream.

4. Selecteer de deelnemers en tik op Gereed.

5. Tik op Vergadering om de MiTeam Meet te initiëren.
    Deelnemers ontvangen een e-mailuitnodiging met een koppeling die ze kunnen gebruiken om aan de Meet deel te nemen met MiCollab Client.