Contactpersonen beheren

Als je een contactpersoon wilt zoeken, voer je een naam of nummer in het zoeken- of kiezenveld van het linker menu.

Contactpersonen toevoegen als snelkoppelingen op het startscherm

Een contactpersoon toevoegen aan het display als snelkoppeling op het startscherm:

1. Open een kaart van een contactpersoon.
  2. Klik op het meer ()menu, selecteer Toevoegen aan snelkoppelingen.

Of

1. Tik in het startscherm op het meer ()menu en selecteer Contact toevoegen. Je kan ook drukken en vasthouden in de lege ruimte in het startscherm en Contact toevoegen selecteren.
  2. Zoek en selecteer de contactpersoon.
  3. Tik op Gereed.

Contactpersonen uit het startscherm verwijderen

Contactpersonen uit het startscherm verwijderen:

1. Tik in het startscherm op het meer ()menu en selecteer Bewerken. Je kan ook in de lege ruimte in het startscherm drukken en vasthouden en Bewerken selecteren.
  2. Selecteer het X-pictogram boven de gewenste contactpersoon.
  3. Tik op Gereed.

Contactpersonen toevoegen aan een groep

Contactpersonen toevoegen aan een groep:

1. Selecteer een groep in het Contactpersonenmenu.
  2. Klik op het meer ()menu, selecteer Contactpersonen Toevoegen. Je kan ook in de lege ruimte in het startscherm drukken en vasthouden en Contactpersonen toevoegen selecteren.
  3. Zoek en selecteer de contactpersoon.
  4. Tik op Gereed.

Contactpersonen verwijderen uit een groep

Contactpersonen verwijderen uit een groep:

1. Selecteer een groep in het Contactpersonenmenu.
  2. Tik op het meer ()menu, selecteer Verwijderen. Je kan ook in de lege ruimte in het startscherm drukken en vasthouden en Verwijderen selecteren.
  3. Tik op het X-pictogram boven de gewenste contactpersoon.
  4. Tik op Gereed.
  5. Tik op OK ter bevestiging.