Verwijder een Meeting

Een meeting initiatiefnemer heeft de mogelijkheid om de vergadering te verwijderen. Zowel de maker van de vergadering als de deelnemers hebben de mogelijkheid om de vergadering te verwijderen uit de lijst van My Meetings.

Een meeting verwijderen

Om een vergadering te verwijderen waarvan je de maker bent:

1. Klik met de rechtermuisknop op de vergadering die je wilt verwijderen uit de lijst My Meetings in het startscherm van MiTeam Meetings. Er wordt een menu geopend.
  2. Klik op Delete Meeting. Bevestig in de popup met Delete Meeting. De meeting wordt, samen met alle bijbehorende chats en bestanden, verwijderd uit de lijst My meetings en uit de lijst My meetings van alle deelnemers aan de meeting.

Om een meeting te verwijderen van de lijst My Meetings

Zowel de initiatiefnemers als de deelnemers aan de meeting kunnen een vergadering van de lijst van My Meetings verwijderen.

Om een meeting te verwijderen van de My Meetings lijst:

1. Klik met de rechtermuisknop op de meeting die je wilt verwijderen uit de lijst My meetings in het startscherm van MiTeam Meetings. Er wordt een menu geopend.
  2. Om de meeting uit de lijst te verwijderen, klik je op Remove from list. De vergadering wordt verwijderd uit de lijst My meetings.

Nadat je een vergadering van de lijst My Meetings hebt verwijderd, zie je de meeting niet meer in je lijst, en ontvang je geen meldingen meer over deze meeting.

Alle anderen zullen deel blijven uitmaken van de vergadering, en de vergadering zal worden opgenomen in hun My Meetings lijst. De bestaande chatberichten die door jou zijn verzonden, blijven voor hen zichtbaar in hun chatconversatiegeschiedenis.

Je kan weer deelnemen aan de vergadering en meldingen ontvangen als je wordt uitgenodigd voor deze vergadering, en de uitnodiging accepteren. Nadat je je bij de vergadering hebt aangesloten, wordt de vergadering opnieuw opgenomen in de lijst My Meetings van uw MiTeam-meetings applicatie.