Gespreksopname filters

Door te filteren kan je de zoekopdrachten voor gespreksrecords verfijnen.  Het stelt je in staat om de geretourneerde gespreksrecords te doorzoeken, waarbij je de criteria van belang kunt selecteren. Dit filtert en vat de zoekresultaten dynamisch samen op basis van de beschikbare gespreksmetadata, zodat je een selecte deelverzameling van de opnamen effectiever kunt verfijnen, waardoor het sneller en eenvoudiger wordt om een gewenst gesprek te lokaliseren.

De filters worden weergegeven wanneer het totale aantal gespreksrecords in de geselecteerde map gelijk is aan of lager is dan de limiet voor het aantal oproepen die in de voorkeuren van de gebruiker is ingesteld.  Als het totale aantal teruggebrachte gespreksopnamen de limiet voor het aantal oproepen overschrijdt, wordt het filterpaneel geminimaliseerd.  Als u het paneel opent, ontvangt u het volgende bericht.

Dit bericht geeft aan dat de ingestelde resultaten groter zijn dan de limiet voor het aantal oproepen die is ingesteld in de gebruikersvoorkeuren (de standaardinstelling is 1000).

Het selectievakje All is de standaardinstelling voor elke filteroptie die je voorziet van alle gespreksrecords in elke categorie. Je kunt verschillende criteria selecteren om te selecteren voor gesprekken die overeenkomen met specifieke parameters binnen elke filteroptie:

• Startdatum/tijd
  • Duur van de oproep
  • Bel richting
  • Extensie

Er verschijnen ook door de gebruiker gedefinieerde filters (bijv. Kleuren, New Car Appt., Customer Level, etc.); deze worden ingesteld op basis van de " Search Fields " in het beheergedeelte.

De Call Count naast elke Filteroptie geeft aan hoeveel gesprekken er met die specifieke filteroptie overeenkomen.  Als je één filteroptie selecteert (Last 7 days), wordt het aantal gespreksrecords dat naast die specifieke filteroptie wordt getoond (100 gespreksrecords), teruggegeven.  Als je echter meerdere filteropties selecteert, zullen de gespreksrecords die overeenkomen met een of meer van de geselecteerde filteropties die bij de oproep horen, worden toegevoegd.

Voorbeeld:

Gesprekken die in het criteria vallen van Last 7 days + Noon-5pm + 2-10 minutes zijn in totaal 81 resultaten (27 + 27 + 27)

Filter instellen

1. Klik op instellingen voor de filters
  2. Dit opent een venster om filters in te stellen:
  3. Selecteer de weer te geven filters door ze te verplaatsen tussen de lijsten Available en Selected. De weergavevolgorde kan ook worden gewijzigd door de geselecteerde filters naar boven of beneden in de lijst te verplaatsen.
  4. Klik op de knop Update Filters om de filtervoorkeuren op te slaan.