Annotations (Notities)

Annotaties zijn opmerkingen die worden toegevoegd aan een gespreksopname en helpen bij het identificeren van belangrijke informatie over gesprekken. Notities hebben een beginpunt, een eindpunt, een auteur, een onderwerp en tekst.

Het Annotations tabje kan worden gebruikt om notities te bekijken, toe te voegen, te bewerken en te verwijderen.

OPMERKING: Systeemnotities worden niet automatisch weergegeven. Open het voorkeuren venster en schakel het selectievakje in om indien gewenst systeemannotaties weer te geven.

Notities weergeven

1. Selecteer de gewenste oproep of oproepen in de Call Explorer-view.
  2. Klik op de knop View Selected rechtsonder in het scherm.
  3. Selecteer Annotations om het rechter benedenvenster te vullen met de notities.

Klik op een kolomkop om de notities te sorteren in oplopende of aflopende volgorde, of op datum/tijdstip aangemaakt, tijd van de notitie, auteur of onderwerp.

Als de rechten zijn ingeschakeld, kan een volledige oproep, of een deel van een oproep, worden voorzien van een notitie. Standaard kunnen alle oproepen die in de map My Calls verschijnen, worden voorzien van een notitie. Er zijn geen beperkingen op het aantal notities dat een gesproken bericht kan hebben.

De mogelijkheid om notities toe te voegen, te bewerken en/of te verwijderen is gebaseerd op permissies.

Je kunt zoeken op basis van de tekst die je als annotatie hebt ingevoerd.

Notitie toevoegen

1. Selecteer een segment van de oproep om de notitie toe te passen op dat gedeelte van de gespreksopname, of selecteer geen enkel gedeelte van de oproep om een algemene notitie voor het hele gesprek te maken.
  2. Klik op New Annotation.
    •  OPMERKING: Als je geen segment van de gespreksopname selecteert om te annoteren, zal het systeem automatisch een tweede bereik toewijzen vanaf het punt waar je rechten beginnen.
  3. Hiermee wordt een Create A New Annotation pop-up (Nieuwe annotatie maken) gestart.
    1. Voer het 'Subject' van de notitie in.
    2. Voer de tekst in de 'Body' van de notitie in.
    3. Klik op Create Annotation.

OPMERKING: De auteur wordt niet weergegeven in het venster Create Annotation maar zal automatisch de naam van de ingelogde gebruiker invullen.

System Annotations worden door het systeem toegevoegd en zullen 'System' als auteur weergeven.Deze annotaties geven informatie over waarom een opname is gestart of gestopt.

Notitie wijzigen

1. Selecteer de notitie die u wilt bewerken.
  2. Klik op Edit.
  3. Dit zal het venster Edit Annotation openen.
  4. Voer de gewenste bewerkingen in en klik op de knop Edit Annotation om de wijzigingen op te slaan.

Notitie verwijderen

Een enkele notitie verwijderen:

1. Selecteer de notitie die je wilt verwijderen.
  2. Klik op de knop Delete (rechtsboven de notitie).

De notitie wordt verwijderd zonder een bevestigingsmelding.

Meerdere notities verwijderen

1. Selecteer de notities die je wilt verwijderen.
  2. Klik op de knop Delete linksonder in het notitieraster.

Alle notities worden gewist.

OPMERKING: Selecteer Delete om de notitie onmiddellijk te verwijderen; er komt geen waarschuwingsbericht. Als er meerdere notities worden geselecteerd, zal het systeem alleen de geselecteerde 'highlighted' notitie verwijderen.  Als u echter op de delete toets onderin het notitieraster klikt, wist het systeem alle geselecteerde notities.