Bekijk gespreksdetails

Om toegang te krijgen tot het overzicht van de gespreksdetails

1. Selecteer de gewenste oproep of oproepen in de Call Explorer-view.
  2. Klik op de knop View Selected rechtsonder in het scherm.

Dit opent het scherm met de gespreksdetails:

Vanuit dit scherm kan je een Nieuwe Annotatie toevoegen, een gespreksopname of een segment van een gespreksopname delen, of een gespreksopname of een segment van een gespreksopname exporteren.

In de sectie 'Call Activity' kan je dit zien:

• Secties van het gesprek die wel en niet werden opgenomen
  • Secties van de oproep die je wel en geen toestemming hebt om te luisteren naar
    •  OPMERKING: Deze secties worden geblokkeerde regio's genoemd en worden visueel aangeduid met een rode overlay op de achtergrond om de secties van het gesprek weer te geven waar je geen toegang toe hebt of geen toestemming hebt om de details van het gesprek te beluisteren of te bekijken.
  • Externe partijen en extensies
  • Accountcodes
  • Extra informatie
  • Annotations (notities)
  • Tijdslijn voor de duur van het gesprek

Om terug te navigeren naar de Call Explorer weergave, klikt u op het woord Call Explorer bovenaan het scherm: