Overzicht van de Call Explorer

Overzicht

De Call Explorer weergave opent standaard naar de map 'All Calls I Can View' en voert een 'Quick Search' uit voor alle gesprekken in de afgelopen zeven dagen.

Met de Call Explorer kan je dit doen:

• Oproepopnamen lokaliseren, ophalen en organiseren met behulp van 'Call Views' en 'My Call Folders'.
  • Zoeken naar gespreksopnames die aan specifieke criteria voldoen met behulp van de opties Snelzoeken, Filteren en Uitgebreid zoeken.
  • De gespreksopnames afspelen.
  • Gespreksopnames delen.
  • Exporteren van gespreksopnames.
  • Gebruikersinstellingen configureren.
  • Uitloggen - logt je uit het systeem en brengt je terug naar het inlogscherm.

Gebruikersinstellingen

Bovenaan het scherm, uiterst rechts, wordt de naam die je gebruikt hebt om te loggen weergegeven naast een keuzemenu voor de keuzelijst.

In het keuzemenu van de droplijst kan je specifieke instellingen configureren:

• Voorkeuren bijwerken -> Update Preferences
  • Wijzig wachtwoord -> Change Password
  • Bekijk details -> About

Voorkeuren aanpassen:

1. Klik op de keuzelijst Gebruikersnaam rechtsboven in het scherm.
  2. Klik op Update Preferences.
  3. Wijzig eventuele voorkeuren.
  4. Klik op Save Preferences  om de wijzigingen in dit scherm op te slaan of klik op Cancel om de wijzigingen te annuleren.

Show System Annotations - Systeem annotaties zijn speciale systeem niveau notities die zijn gekoppeld aan een oproep opname. Deze verschijnen in het gedeelte 'Annotation' van het scherm Oproepgegevens.

Show New User Guides - Dit zijn de drie stappen voor "“Conducting a call recording search" zoals beschreven in het Call Explorer ovezicht.

Use Custom Call Count - Deze instelling wordt gebruikt om het maximale aantal resulterende opnames te bepalen die ervoor zorgen dat het Filtervenster wordt geopend. Als het aantal gespreksopnamen in de geselecteerde map hoger is dan de limiet voor het aantal oproepen, worden de Filteropties niet weergegeven.

OPMERKING: De aangepaste limiet voor het aantal oproepen is momenteel standaard ingesteld op 1000. Als je de cache van je browser wist, zal de aangepaste limiet voor het aantal oproepen terugkeren naar 1000. Deze instelling moet niet worden gewijzigd, tenzij een medewerker van de klantenservice dit aangeeft.

Wijzig wachtwoord

Om het wachtwoord te wijzigen:

1. Klik op de vervolgkeuzelijst Gebruikersnaam.
  2. Klik op Change password
  3. Voer het huidige wachtwoord in.
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in en controleer het.
  5. Klik op Update Password.

OPMERKING: Klik op Cancel om af te sluiten zonder wijzigingen op te slaan.