Audio, Video, Web Conferencing instellingen

Met Instellingen kan je de MiCollab Audio-, Web- en Videoconferentie instellingen bekijken en wijzigen. Alle accounts worden aangemaakt met standaardwaarden, maar je kunt deze instellingen wel aanpassen.

Wachtwoord: Hiermee kunt u het wachtwoord van uw MiCollab Audio-, Web- en Video Conferencing-account wijzigen.

OPMERKING: De optie Wachtwoord wijzigen verschijnt niet op de instellingenpagina voor alle systeemconfiguraties.

Telefoonnummer: Hiermee kunt u het telefoonnummer wijzigen dat door MiCollab Audio, Web en Video Conferencing wordt gebruikt om u te bellen voor conferenties.

OPMERKING: Als uw systeem is geïntegreerd met MiVoice MX-One, moet u de internationale kiescode vermelden. Dit geldt voor het kiesnummer of het gebruikte nummer als het systeem mij laat bellen is geselecteerd. Spreek met uw MiCollab Audio-, Web- en Videoconferentiebeheerder voor meer informatie.

Uitnodigingen instellingen Hiermee kunt u het formaat van de e-mailuitnodigingen voor deelnemers aan de conferentie aanpassen.

Afgevaardigden: Een afgevaardigde is een persoon die uw conferenties kan plannen en beheren.

Persoonlijke ID-instellingen: Stelt u in staat om uw Persoonlijke ID aan te maken en te wijzigen.

MiCollab Microsoft Outlook Plugin: Hiermee kunt u de MiCollab Microsoft Outlook Plugin downloaden om audio-, web- en videoconferentieactiviteiten uit te voeren in uw Outlook-kalender.

MiShareApp: Hiermee kunt u de MiShareApp downloaden om het delen van MiCollab Web Client uit te voeren.