Aansluiten Mitel Teleworker toestel

De Mitel Teleworker Solution biedt op afstand werkende medewerkers een volledige communicatie-omgeving. Hoe?

Medewerkers kunnen eenvoudig een Mitel IP-telefoon inzetten op iedere locatie. Alleen een standaard internetverbinding is nodig. Het toestel zet automatische een beveiligde verbinding op  met de Mitel centrale. Medewerkers beschikken binnen enkele tellen over alle functionaliteiten.

Benodigdheden:

• 1x Power-over-Ethernet (PoE) Adapter
  • 1x netsnoer voor de PoE adapter
  • 2x netwerkkabels
  • 1x Mitel toestel (deze dient ingesteld te zijn op teleworker)

LET OP: Het is handig dat één van de netwerkkabels iets langer is i.v.m. afstand vanaf de router (die vaak in de meterkast staat) naar de thuiswerkplek.

Stap 1:

Aansluiten toestel:

• Sluit je (thuis) netwerkkabel (2) aan op de POE adapter (1) ingang LAN
  • Stop de netwerkkabel in je toestel en sluit deze aan op de andere opening van de POE adapter ingang POE.
  • Sluit het netsnoer van de POE adapter aan.

Stap 2

Aanmelden toestel:

• Het toestel zal automatisch aangaan, wacht tot deze klaar is met connecteren.
  • Log in met je hotdesk nummer (zelfde als je op de kantoor werkplek gebruikt)

Wanneer je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd en je met het juiste hotdesk nummer hebt ingelogd haal je je eigen profiel naar je toe. Op dat moment zijn de eigenschappen die horen bij de groep of persoonlijke eigenschappen van toepassing.

Mocht de aanmelding mislukken kan het zijn dat het toestel niet of onjuist ingesteld is, neem in dat geval contact met ons op.