Wat is MiTeam Meetings?

MiTeam Meetings is een multi-party video-oplossing die is ontworpen voor MiCollab-gebruikers die de werkefficiëntie willen verbeteren en de communicatie op de werkplek willen verbeteren met naadloze overgangen tussen spraak-, video- en chatmogelijkheden voor een complete samenwerkingservaring. Het stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot functies zoals:

• Samenwerken: Audio-, video- en websharing uitvoeren
  • Chat: Chatsessies houden en chatberichten ontvangen binnen een vergadering
  • File Sharing: Bestanden opslaan en delen

Let op: MiTeam Meetings is alleen beschikbaar in combinatie met MiCollab 9.1 of nieuwer waarin de CLoudLink chat actief is.

Bekijk hieronder een video over MiTeam Meetings: