Deelnemen aan Meeting als gast

Als gastgebruiker kunt u direct deelnemen aan een meeting via de uitnodiging die u van de gastheer van de meeting in Outlook ontvangt of via een link die u via e-mail of chat deelt.

Om als gastgebruiker aan een meeting deel te nemen, gebruikt u de volgende procedure:

1. Klik op de uitnodigingslink voor de meeting die u hebt ontvangen. De webapplicatie MiTeam Meetings wordt gelanceerd en de Welcome page wordt geopend.
  2. U moet uw naam en e-mailadres invoeren en de audio- en video-instelling op de Welcome page opgeven en klik op Enter waiting room.
  3. U moet wachten tot een geregistreerde gebruiker die zich al bij de meeting heeft aangesloten, u als gastgebruiker in de meeting accepteert. Klik op Report Problem om eventuele problemen die u tegenkomt tijdens uw deelname aan de meeting te melden.
  4. Nadat een geregistreerde gebruiker u accepteert, klikt u op Enter now om deel te nemen aan de meeeting.