Deelnemen aan Meeting als gebruiker

Als geregistreerde gebruiker kunt u direct deelnemen aan een meeting vanuit de meeting invite die u ontvangt in Outlook of MiCollab, of door te klikken op de meeting in de My meetings sectie van uw MiTeam Meetings-applicatie.

Om een meeting te kunnen weergeven in uw My Meetings sectie, moet u zich minstens één keer bij die meeting hebben aangesloten.

Deelnemen via uitnodigingslink

Om een meeting direct aan een meeting deel te nemen vanuit een Meeting uitnodiging, gebruik je de volgende procedure:

1. Klik op de uitnodigingslink voor de vergadering. De MiTeam Meetings webpagina wordt geopend.
    1. Als u de desktop app MiTeam Meetings hebt geïnstalleerd, wordt u op de webpagina gevraagd de desktop app te openen. Om deze prompt te laten verschijnen, moet u in het menu Settings van dedesktop app het selectievakje ' Always launch meetings links in desktop app'hebben geselecteerd.
      Om de  'Always launch meetings links in desktop app' te selecteren volg deze stappen
      1. Klik op uw Avatar
      2. Klik op Settings
      3. Selecteer op het tabblad General het selectievakje 'Always launch meetings links in desktop app'.

2. Klik op Open MiTeam Meetings om de desktop app te openen. De desktop app wordt gestart en de Welcome page wordt geopend.
      Als u de desktop applicatie niet wilt starten, klik dan op Cancel. Om verder in te loggen op de vergadering met behulp van de webapplicatie klikt u op join from your browser.
    3. Als u de webapplicatie van MiTeam Meetings niet hebt geïnstalleerd of het selectievakje Always launch meetings links in desktop app niet hebt geselecteerd, wordt de webapplicatie MiTeam Meetings gestart en wordt de Welcome page geopend.
  2. Geef de audio- en video-instelling op en klik op Enter Now om deel te nemen aan de vergadering.

Deelnemen via de Meetings App

Gebruik de volgende procedure om deel te nemen aan een vergadering die vermeld staat in de sectie My Meetings van uw MiTeam Meetings-applicatie:

1. Klik op de vergadering waar u aan wilt deelnemen. De details van de vergadering worden weergegeven in het zijpaneel.
  2. Klik op de knop Join now op het paneel om lid te worden als deelnemer. De Welcome page wordt geopend.
  3. Geef de audio- en video-instelling op en klik op Enter now om deel te nemen aan de meeting.