Plan een Meeting

Een geregistreerde gebruiker kan een Meeting plannen, d.w.z. een geplande Meeting aanmaken in de MiTeam Meetings-app. Volg deze stappen om een geplande vergadering aan te maken:

1. Klik in het startscherm van de vergadering op Schedule. Het paneel voor het plannen van een Meeting wordt geopend.

2. Vermeld in de titelbalk van de Meeting een titel voor de Meeting.

3. Klik op Calendar en kies in de keuzelijst de kalender waaraan u de uitnodiging voor de Meeting wilt toevoegen.

4. U kunt zowel geregistreerde gebruikers als gastgebruikers toevoegen als deelnemers aan een Meeting. U kunt maximaal 100 deelnemers toevoegen:

1. Om geregistreerde gebruikers toe te voegen aan een vergadering:
    1. Typ in de zoekbalk de naam van de gebruiker die u zoekt. Het zoekveld toont een lijst van geregistreerde gebruikers waarvan de naam of het e-mailadres overeenkomt met de letters die u typt.
    2. Klik op de naam om de gebruiker als deelnemer aan de vergadering toe te voegen
  2. Om een gastgebruiker toe te voegen aan een vergadering:
    1. Typ in de zoekbalk het e-mailadres van de deelnemer die u wilt toevoegen aan de vergadering. Merk op dat u het exacte e-mailadres van de deelnemer die u wilt toevoegen moet invoeren. Het e-mailadres dat u typt, verschijnt in het zoekveld.
    2. Klik op het e-mailadres om de gebruiker als deelnemer aan de vergadering toe te voegen.

5. Klik op Add to Calendar. De planning gaat verder op basis van het kalendertype dat u hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Calendar

1. Default Calendar (.ics download) - download een ICS-bestand met de details van de vergadering, de titel en de deelnemers die kunnen worden geopend in uw standaard agenda-applicatie (zoals het bureaublad van Outlook).
  2. Google Calendar - opent een nieuw tabblad in Gmail met een voorgeprogrammeerde kalender die uitnodigt met de details van de vergadering, de titel en de deelnemers.
  3. Exchange / Office 365 - opent een nieuw tabblad in Office 365 met een vooraf ingevulde kalenderuitnodiging met vergaderdetails en titel; maar draagt de deelnemers niet over. U moet de deelnemers direct in de open kalender in Office 365 toevoegen.
  4. Outlook.com - opent een nieuw tabblad in Office 365 met een voorgeprogrammeerde kalenderuitnodiging met vergaderdetails en titel; maar draagt de deelnemers niet over. U moet de deelnemers direct in de open kalender in Outlook.com toevoegen.