Systeemeisen

Hieronder volgen de minimale systeemvereisten voor het gebruik van de MiTeam Meetings applicatie

Ondersteunde Browsers

Browser Versie
Google Chrome 78  of nieuwer
Mozilla Firefox 60 of nieuwer
Safari 13 of nieuwer

Let op: Wanneer u aan een vergadering deelneemt met behulp van de Firefox-browser, wordt u in de welkomstpagina gevraagd om toestemming te geven voor het gebruik van de microfoon en de camera. U moet op Toestaan klikken en vervolgens het selectievakje Onthoud deze beslissing. Als u het selectievakje niet aanvinkt, wordt u opnieuw gevraagd om apparaatrechten toe te staan nadat u aan de vergadering hebt deelgenomen.

Ondersteund besturingssystemen

Besturingsysteem Versie
Windows 7, 10
MacOS 10.14 of nieuwer

Ondersteunde Headsets

MiTeam Meetings ondersteunt diverse merken en modellen headsets voor audio. Voys adviseert een USB-headset met een verlengde microfoon voor een ideale audio-ervaring.

Let op: Sommige Bluetooth-headsets kunnen van tijd tot tijd problemen ondervinden. Voys raadt headsets aan die bedraad of draadloos zijn via een USB-dongle.

Hieronder volgt een lijst met headsets die Voys aanbeveelt:

Merk Model
Jabra

Evolve 20

Evolve 40

Evolve 75

Logitech

H340

H390

H600

H650e

Plantronics BT300
C725
D100
Voyager Legend UC
Sennheiser

504547

SC660

In het algemeen omvatten de ondersteunde audiofuncties*:

• Oproep aannemen/beëindigen
  • Mute/unmute oproep
  • Volumeregeling

*De ondersteunde functies zijn afhankelijk van het gebruikte apparaat. Zo wordt bijvoorbeeld het wijzigen van het audiovolume alleen ondersteund op een headset met volumeregelaars.