Overzicht startscherm MiTeam Meetings

Het startscherm biedt eenvoudige toegang tot alle functies van MiTeam Meetings en stelt u in staat om uw vergaderingen snel te beheren.

Start Now

Gebruik deze optie om een ad-hoc meeting te creëren en er aan deel te nemen. Voor meer informatie, zie Een vergadering aanmaken.

Schedule

Gebruik deze optie om een Meeting te plannen. Voor meer informatie, zie Plan een meeting in.

Avatar (links boven)

• Klik op uw avatar en klik op Help & About om de huidige versie van de applicatie, de online helpdocumentatie, de releasenota's, het privacybeleid en de licentieovereenkomst voor eindgebruikers te bekijken.
  • Klik op Settings om het instellingenpaneel te openen.
  • Klik op Issues & Feedback om problemen te melden en feedback te geven.
  • klik op Sign out om u af te melden bij de toepassing.

My Meetings

De sectie My Meetings geeft een overzicht van alle vergaderingen die door de gebruiker zijn aangemaakt en bijgewoond.

Chatvenster

Wanneer u op een vergadering in de sectie My Meetings klikt, wordt een chatvenster voor die vergadering geopend, waarin alle vorige chatberichten die tijdens de vergadering zijn verzonden, worden weergegeven.

Join Now

Om deel te nemen aan een meeting, klikt u op de vergadering in de sectie My Meetings. Er wordt een zijpaneel geopend. Klik op de knop "Join now" om verder te gaan met de meeting.

Wijzig meeting titel

Om de titel van een geplande vergadering te bewerken, klikt u op de vergadering in de sectie My Meetings . Er wordt een zijpaneel geopend. Klik en voer de nieuwe titel van de vergadering in. Klik op Save (Opslaan) om de wijzigingen op te slaan of klik op Cancel (Annuleren) om deze te verwijderen.

Lijst van deelnemers

Wanneer u op een vergadering in de sectie My Meetings klikt, wordt een zijpaneel geopend dat de lijst van deelnemers onder de sectie Attended weergeeft.

Meeting informatie en bijlagen

Om de details van een meeting te bekijken, klikt u op de meeting in de sectie My Meetings. Er wordt een zijpaneel geopend. Klik op . De details van de meeting, zoals de naam van de meeting, de toegangscode en de link voor de uitnodiging voor de meeting worden weergegeven. Klik op Attachments om de gedeelde bijlagen in de vergadering te bekijken.

Inbelgegevens

Om de inbelinformatie voor een meeting te bekijken, klikt u op de meeting in de sectie My Meetings en klikt u op . De uitnodigingslink voor de meeting en de inbelinformatie worden weergegeven.