In- en uitloggen

Inloggen

U hebt toegang tot de MiTeam Meetings app met behulp van een van de volgende opties:

• via de MiTeam Meetings-desktop app die op uw pc is geïnstalleerd.
  • via de webapplicatie MiTeam Meetings met behulp van de URL https://meet.mitel.io.
  • via het menu Meetings in uw MiCollab-toepassing.

Nadat u de applicatie hebt geopend, gaat u als geregistreerde gebruiker als volgt te werk om u aan te melden bij MiTeam Meetings

1. Klik op de pagina Welkom to MiTeam-meetings op Sign in. De aanmeldingspagina van Mitel Accounts wordt geopend.

2. Om in te loggen, moet een gebruiker de e-mail id (gespecificeerd in de account voor de gebruiker) als gebruikersnaam en het account nummer ontvangen in de welkomst e-mail (indien gevraagd) in de specifieke velden. Klik op Next.

3. Voer het wachtwoord in dat u bij de registratie van uw account hebt opgegeven als wachtwoord in het daarvoor bestemde veld.

4. Na het inloggen kan een geregistreerde gebruiker een vergadering starten, een vergadering plannen en een lijst met vergaderingen bekijken waarvoor de gebruiker is uitgenodigd. De volgende afbeelding toont een voorbeeld van het startscherm wanneer een geregistreerde gebruiker inlogt op de applicatie Meetings.

Uitloggen

Om uit te loggen uit de MiTeam Meetings app, volg deze stappen:

1. Klik op uw avatar boven het gedeelte My Meeting op uw startscherm. Er wordt een paneel geopend:

2. Klik op Sign Out om uit te loggen uit de applicatie.