Registreer en installeer de MiTeam Meetings App

Voordat u kunt inloggen op de MiTeam Meetings-applicatie, moet u uw gegevens bij Mitel registreren en een account aanmaken. Voer de volgende stappen uit om uw account te registreren.

1. Zorg ervoor dat u een e-mail heeft ontvangen met als onderwerp 'Welkom bij MiTeam vergaderingen' van no-reply@mitel.io. Dit is een verificatie-e-mail die naar u wordt verzonden wanneer de beheerder u als gebruiker selecteert tijdens de implementatie van de MiTeam Meetings-applicatie. Als u deze e-mail niet in uw mailbox vindt, controleer dan uw Junk of Spam-mappen op recente e-mails die naar u zijn verzonden vanaf no-reply@mitel.io.

2. De verificatiemail bevat een 'Finish building your account'. Als u op deze knop drukt, gaat u naar de verificatiepagina, waar u enkele gegevens moet opgeven om het accountregistratieproces te voltooien.

3. Vul in het veld Name uw naam in. Maak een nieuw wachtwoord aan voor MiTeam Meetings en klik op Complete om het registratieproces te voltooien.

Het wachtwoord moet ten minste 8 tekens bevatten

Om de MiTeam Meetings desktop applicatie te downloaden en te installeren, moet u op de Download optie klikken in de Welcome page van een vergadering. Om toegang te krijgen tot de Welcome page:

• Klik als gastgebruiker op een link voor een vergadering die u in de e-mail hebt ontvangen. De Welcome page wordt geopend.
  • Als geregistreerde gebruiker meldt u zich aan bij de webapplicatie MiTeam Meetings en klikt u op een willekeurige vergadering in de lijst My Meetings. Klik op de knop Nu lid worden die in het zijpaneel wordt weergegeven. De Welcome page wordt geopend.