02. De interface van de MiVoice Integration for Salesforce

MiVoice Integration for Salesforce weergaves

De MiVoice Integration for Salesforce-client wordt in de linkerbovenhoek van het Salesforce-venster weergegeven wanneer Salesforce in de standaardmodus werkt (call center, verkoop, marketing, enz.). Het wijzigen van de Salesforce-tabbladen onderbreekt het gesprek niet. Het minimaliseren van uw browser heeft ook geen invloed op uw gesprek. Als u naar een tabblad navigeert dat de klant niet weergeeft, gaat u verder met werken en keert u terug naar het tabblad dat de MiVoice Integration for Salesforce-client weergeeft om uw oproep te beheren of oproepgegevens in te voeren.

Naast de standaard Salesforce-standaardmodus, d.w.z. call centerweergave, is de MiVoice Integration for Salesforce-client ook beschikbaar in de Salesforce Console-modus. U kunt de MiVoice-client starten door op het tabblad Console in de rechterbovenhoek van het Salesforce-venster te klikken. Afhankelijk van de manier waarop u uw display hebt aangepast, kunt u het tabblad Console al dan niet zien.

MiVoice Integratie voor Salesforce-instellingen

In uw MiVoice Integration for Salesforce UI zijn twee instelschermen ingebouwd. U komt bij deze instelschermen via het instellingenpictogram  in de rechterbovenhoek van de gebruikersinterface.

Tabblad MiVoice

In het tabblad MiVoice gebruikt u de instellingen als volgt:

• Tooltips: Met de Tooltips aan, ziet u een beschrijving van elke knop op de UI wanneer u er met de muis overheen gaat.
  • Edit Number to Dial:
    • Met Edit Number to Dial ingeschakeld: Als u een van de resultaten selecteert, wordt de volledige naam van de contactpersoon toegevoegd aan de zoekbalk. U kunt het nummer indien nodig bewerken en vervolgens de contactpersoon bellen door te klikken op het groene Oproep-icoontje.
    • Met Edit Number to Dial uitgeschakeld: Klik op de contactpersoon om onmiddellijk te bellen (één klik op de knop).

• Auto Save Notes: Als deze optie is ingeschakeld, worden de belnotities opgeslagen als u notities hebt ingevoerd tijdens een telefoontje. Dan eindigt het gesprek.
  • Logs: Inschakelen wanneer u wordt gevraagd logboeken te verzamelen voor gebruik bij het oplossen van problemen door uw systeembeheerder.
  • MiVI-S Definition File: De standaardinstelling voor deze optie is UIT. Deze optie wordt slechts eenmaal door de beheerder gebruikt om het definitiebestand voor de upgrade van Salesforce Lightning Experience Upgrade te downloaden. Eenmaal als u deze instelling op ON zet, moet de beheerder op Opslaan klikken om het definitiebestand te downloaden; de optie keert dan automatisch terug naar OFF.
  • Call Subject: U kunt hier een standaardoproeponderwerp intypen voor gebruik in de Oproepnotities.

Salesforce tab

In het tabblad Salesforce kunt u instellen hoe de belnotities en het scherm voor inkomende gesprekken werken:

• Outbound Call Notes: Wanneer deze optie is ingeschakeld, ziet u de velden Oproepnotities tijdens uitgaande gesprekken.
  • Inbound Call Notes: Wanneer deze optie is ingeschakeld, ziet u de velden Oproepnotities tijdens inkomende gesprekken. Dit veld moet ook zijn ingeschakeld om de Oproeplijsten te activeren.
  • Internal Call Notes:: Wanneer deze optie is ingeschakeld, ziet u de velden Oproepnotities tijdens interne gesprekken. Dit veld moet ook zijn ingeschakeld om de Oproeplijsten te activeren.

OPMERKING: Als alle opties voor oproepnotities zijn uitgeschakeld, worden er geen oproeplogs opgeslagen in Salesforce.

• Gebruikersnaam overschrijven: Deze optie is standaard uitgeschakeld. Raadpleeg de productondersteuning en test in een sandbox-omgeving voordat u deze optie inschakelt. Deze optie werkt in combinatie met MiContact Center. Alle gebruikers in de Salesforce-organisatie moeten dezelfde instelling hebben om dit goed te laten functioneren en elke gebruiker moet de instelling afzonderlijk toepassen.
    • Wanneer deze optie is ingeschakeld, moet de Salesforce-gebruikersnaam voor elke gebruiker overeenkomen met de e-mail van de MiContact Center-werknemer van de gebruiker.
    • Wanneer deze optie is uitgeschakeld, moet de e-mail van de Salesforce-gebruiker voor elke gebruiker overeenkomen met de e-mail van de MiContact Center-werknemer van de gebruiker.

• Pop-Up at Ringing / Pop-up at Answered: U kunt beslissen of u het inkomende gesprek met de contactgegevens van de contactpersoon op het scherm wilt laten verschijnen terwijl de telefoon overgaat, of pas nadat u deze hebt beantwoord.
  • Pop Up Order: Dit gedeelte van de Instellingen wordt gebruikt om de volgorde in te stellen die Salesforce gebruikt om te zoeken naar contactgegevens die moeten verschijnen. Gebruik uw muis om het pop-bestandstype van de oproep naar de juiste positie te slepen. Als er een type oproep is waarvoor u geen schermpoptoon wilt, sleept u deze naar het onderstaande gedeelte 'Niet pop-sectie. Het is mogelijk dat u instructies krijgt voor de juiste scherm pop-instelling wanneer u uw inloggegevens krijgt. Als u het niet zeker weet, vraag het dan aan uw systeembeheerder.

OPMERKING: Sla wijzigingen in popgedrag op met behulp van de Salesforce-modus:

• In de Standaardmodus: De eerste overeenkomst die gevonden is, wordt afgebroken.
    • In de Console-modus: Elke overeenkomst wordt geopend, elk in zijn eigen tabblad.

• ANI-Search (Pop Contact record): Hiermee wordt de contactpagina op basis van het telefoonnummer van de beller of ANI (automatische nummeridentificatie) weergegeven.
      • DNIS-Search (Pop campaign record): Als de beller belt op een Salesforce-campagnelijn, verschijnt deze overeenkomende selectie op de campagnepagina. (DNIS is de Identificatiedienst voor de gebelde nummers.)

• Collected Digits Search (Pop Configured record): Deze optie is alleen beschikbaar wanneer MiVoice Integration for Salesforce is geïntegreerd met Mitel MiContact Center. Dit maakt het mogelijk om een scherm te laten verschijnen op basis van de cijfers die de beller heeft getypt bij het kiezen van de wachtrij.
      • New Contact: Open het Salesforce New Contact-venster.
      • Do not pop: Als er een gesprekstype is waarvoor u geen schermpoptoon wilt, sleept u het gesprekstype naar deze sectie.

Activeren en deactiveren van Make Busy and Do Not Disturb

Om uw Make Busy (Maak Bezet) en Do Not Disturb (Niet Storen) instellingen te wijzigen, klikt u op het pictogram van de agent op de MiVoice for Salesforce plugin en selecteert u de juiste reason-code. Enkele opmerkingen:

• Do Not Disturb heeft voorrang op Make Busy.
  • Wanneer Make Busy is geactiveerd, wordt het agent symbool in geel weergegeven.
  • Wanneer Do Not Disturb is geactiveerd, wordt het agent symbool in het rood weergegeven.
  • De momenteel actieve reason-code wordt weergegeven met een vinkje.

De redencodes zijn voorgeprogrammeerd door uw systeembeheerder. Reason-codes worden mogelijk niet ondersteund op uw systeem.