01. Inloggen in de MiVoice integratie for Salesforce

Het inloggen kan verschillend zijn, afhankelijk van uw gebruikersprofiel:

Salesforce i.c.m. een standaard gebruiker Salesforce i.c.m. een Hotdesk gebruiker
  • Log in Salesforce in

• Log in Salesforce in
  • Log in bij  de MiVoice Integration for Salesforce

De weergave die u ziet, is afhankelijk van de voor MiVoice Integration for Salesforce aangeschafte opties en de manier waarop uw systeembeheerder uw profiel heeft ingesteld.

Let op het verschil in het pictogram naast de naam van de ingelogde Salesforce-gebruiker. Bij standaard gebruikers wordt het persoonspictogram weergegeven, terwijl bij een hot desk het headset-pictogram wordt weergegeven:

Er zijn drie verschillende soorten gebruikers, en de interface en beschikbare functies zijn verschillend voor elk type gebruiker:

• Standard gebruiker: Een gewone agent ziet de interface aan de linkerkant, met uitzondering van de knop om uit te loggen , die niet verschijnt voor gewone agenten.
  • Hot desk agent: Een hot desk agent ziet een scherm zoals dat van Judy Bowers, aan de linkerkant, met het persoonspictogram .
  • ACD-agent: Een ACD-agent heeft extra mogelijkheden, en de interface is zoals die voor Hector Higgins, rechtsboven. Deze interface wordt weergegeven met het headset-icoontje . Er zijn ook twee soorten ACD-agenten. Afhankelijk van de aangeschafte opties hebben ACD-agenten al dan niet toegang tot de volgende functies: Maak Busy Reasoncodes, Accountcodes en Classificatiecodes.