Inkomende oproepmeldingen in uw browser inschakelen

Chrome- en Firefox-browsers ondersteunen meldingen om u te waarschuwen voor een inkomend gesprek. Browser meldingen zijn handig wanneer MiVoice Integration for Salesforce Client niet zichtbaar is op het scherm. De MiVoice-client kan om verschillende redenen verborgen zijn. Het inschakelen van browser meldingen helpt u in de volgende situaties:

• U bent in het Salesforce-venster naar beneden gebladerd en de MiVoice-client wordt van de bovenkant van het scherm gedrukt.
  • U werkt aan een ander browsertabblad en het tabblad Salesforce is niet het huidige tabblad.
  • U hebt uw browservenster geminimaliseerd.
OPMERKING Microsoft Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor browsermeldingen.

OPMERKING: Browseroproepmeldingen in Chrome zijn alleen notificaties. U kunt de oproep niet beantwoorden door op de pop-upmelding van de browser te klikken. Wanneer u op de hoogte wordt gesteld van een inkomende oproep, kunt u de telefoon beantwoorden door het MiVoice Integration for Salesforce-browser-tabblad te maximaliseren of te selecteren en te klikken op het pictogram Oproep of het antwoord met uw fysieke telefoon.

Browser meldingen in Chrome

1. Er verschijnt een dialoogvenster als een inkomende oproep wordt ontvangen en de notificaties voor MiVoice Integration for Salesforce niet zijn ingesteld:

2. Klik op Toestaan / Allow om meldingen in te schakelen
  3. U wordt nu op de hoogte gesteld van inkomende gesprekken met een pop-up dialoogvenster:

Browser meldingen in Firefox

1. Bovenin het browservenster verschijnt een meldingsvenster wanneer een inkomende oproep wordt ontvangen en de meldingsregels voor de MiVoice Integration for Salesforce niet zijn ingesteld.
  2. Selecteer in het menu Toon voor deze sessie -> Altijd meldingen weergeven:
  3.  Nu zal je pop-up notificaties ontvangen wanneer er een binnenkomend gesprek zal zijn: