Mitel 53xx toestellen terug zetten naar fabrieksinstellingen (factory reset)

Soms kan het zijn dat er handmatige configuraties in het toestel zijn gezet. Deze kunnen er soms voor zorgen dat een toestel op een nieuwe werkplek niet opstart, omdat de handmatige instellingen daar niet geschikt voor zijn.

Via onderstaande stappen kun je het toestel terug zetten naar de fabrieksinstellingen.

1. Verwijder de aansluitkabel uit het toestel. Het toestel zal uit gaan.
  2. Druk op toets 1 terwijl je de aansluitkabel terug steekt in het toestel. Blijf de 1 ingedrukt houden totdat je in het menu komt.
  3. Druk op * bij de menu optie "Configure phone"
  4. Druk net zo lang op # totdat in het display "Tools and features" verschijnt. Druk dan op *
  5. Druk net zo lang op # totdat in het display "Restore defaults" verschijnt. Druk dan op *
  6. Druk nogmaals op * om het te bevestigen.