MItel MiVoice 5312 IP Phone

MItel MiVoice 5312

(Deze QuickStart handleiding is onderaan de pagina als PDF te downloaden)

Een oproep plaatsen

• Neem de hoorn van het apparaat of
  • Druk op
  • Kies het gewenste nummer of
  • Druk op een verkortkiestoets of
  • Druk op of
  • Kies het prefix voor externe gesprekken (bijvoorbeeld 9) gevolgd door het nummer.

Een oproep beantwoorden

• Neem de hoorn van het apparaat of
  • Druk op en begin te spreken

Een gesprek beëindigen

• Druk op of
  • Leg de hoorn weer op de haak

Een oproep in de wacht zetten

• Druk op  De lijntoets knippert
  • Leg de hoorn indien nodig weer op de haak

Een gesprek uit de wacht halen

• Neem de hoorn van het apparaat
  • Druk op

• Druk op de knipperende lijntoets

Bericht ophalen

• Druk op . Dit symbool knippert wanneer u een bericht hebt ontvangen. Volg de voicemailaanwijzingen om het bericht op te halen.

Oproep doorschakelen

• Druk op
  • Kies het gewenste nummer. Wacht op een antwoord.
  • Leg de hoorn neer of kondig de doorschakeling aan en leg de hoorn neer.

Telefonische conferentie opzetten

• Druk op

• Kies het gewenste nummer. Wacht op een antwoord.
  • Druk op

Een voorkeuzenummer programmeren

• Druk op Menu of
  • Druk op # totdat Pers. toetsen? wordt weergegeven
  • Druk op *
  • Druk op persoonlijk toets
  • Druk op *
  • Kies het gewenste nummer of
  • Druk op  (om het laatst gekozen nummer opnieuw te kiezen)
  • Druk op * als u het nummer wilt opslaan als privé-nummer
  • Druk op #
  • Druk op Menu of

Volume aanpassen

Het volume aanpassen van het belsignaal wanneer de telefoon overgaat. Het volume aanpassen van de hoorn of luidspreker wanneer u de hoorn of luidspreker gebruikt.

• Druk meerdere malen op  om het volume harder te zetten of meerdere malen op  om het volume zachter te zetten.
  • Druk op om de microfoon te dempen.

Extra hulp! Heb je nog vragen over de functionaliteiten van jouw toestel? Neem gerust contact met ons op