Mitel MiVoice 6930 IP Phone

Overzicht Mitel MiVoice 6930 IP


(Deze QuickStart handleiding is onderaan de pagina als PDF te downloaden)



Bellen 

  1. Neem de hoorn op of druk op de knop  
  2. Kies zo nodig de voorloopnul voor externe gesprekken met behulp van het toetsenbord. 
  3. Kies het gewenste nummer.

Een gesprek beëndigen

Plaats de hoorn op de haak, druk op de functietoets Gesprek beëindigen, of druk op de toets 



Een oproep beantwoorden 

Neem de hoorn op voor gebruik of druk op de toets  voor luidspeaker of headset gebruik.


Kies opnieuw 

Druk eenmaal op de functietoets Herhalen of tweemaal op de toets om het laatst gekozen nummer dat wordt weergegeven op het hoofdscherm, te bellen of druk eenmaal op de toets om een lijst met onlangs gekozen nummers weer te geven. Gebruik de navigatietoetsen Omhoog en Omlaag om te bladeren door de vermeldingen en de knop Keuze of de functietoets Kies om het geselecteerde nummer te kiezen.


Dempen 

Druk op de toets  tijdens een actief gesprek om de microfoon van de hoorn, headset of luidspreker te dempen. Druk nogmaals op de toets  om het dempen ongedaan te maken.


In de wacht zetten en hervatten 

  1. Druk tijdens een oproep op de toets  om het gesprek in de wacht te zetten. Het pictogram (wacht) knippert op de betreffende lijntoets. 
  2. Druk op de betreffende lijntoets om het gesprek te hervatten.


Hoofdscherm 

Het hoofdscherm geeft de datum en tijd weer, samen met het laatst gekozen nummer. Dit is het standaardscherm dat wordt getoond wanneer de telefoon zich in de ruststand bevindt.




Oproepscherm 

Tijdens een actief gesprek wordt alle essentiële informatie met betrekking tot de oproep weergegeven op het scherm, inclusief profiel foto, naam of nummer van de beller en de gespreksduur-timer. De contextgevoelige functietoetsen veranderen ook zodat u toegang tot meer functies voor gespreksafhandeling hebt.


Contacten 

De app Contacten is uw persoonlijke telefoonboek en adresboek dat is opgeslagen in uw telefoon. De Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon ondersteunt een gelokaliseerde persoonlijke adreslijst alsmede uitgebreide functionaliteit voor interoperabiliteit met LDAP-(bedrijfs)adreslijsten.




Een gesprek voeren via de app Contacten 

  1. Druk op  om toegang tot de app Contacten te krijgen. 
  2. Navigeer naar de desbetreffende map Contacten en blader door de contacten met behulp van de navigatietoetsen of Voer tekens in met het toetsenbord en druk op de functietoets Zoek om de zoekfunctie te gebruiken. 
  3. Wanneer de juiste contactpersoon is gemarkeerd, drukt u op de knop Keuze of de functietoets Kies om een oproep plaatsen met behulp van het standaard telefoonnummer 


of 

Als u een ander telefoonnummer van de contactpersoon wilt bellen (bijvoorbeeld een mobiel nummer), drukt u op de navigatietoets Rechts , markeert u het gewenste telefoonnummer met de navigatietoetsen Omhoog of Omlaag en drukt u op de knop Keuze of de functietoets Kies



Oproephistorie 

De app Oproephistorie is een opgeslagen logboek met uw gemiste, uitgaande en ontvangen oproepen. U kunt items in de oproephistorie weergeven, verwijderen, bellen, en kopiëren naar de app Contacten.


De app Oproephistorie gebruiken

 

  1. Druk op  om de app Oproephistorie te openen. 
  2. Blader door de lijst met behulp van de navigatietoetsen. Voor extra details over het gesprek drukt u op de navigatietoets Rechts wanneer het gesprek is gemarkeerd. 
  3. Druk op de knop Keuze of de functietoets Kies om het betreffende nummer te bellen of Druk op de functietoets Contactpersoon Toevoegen om het item te kopiëren naar uw app Contacten of Druk op de functietoets Wissen om het item te verwijderen uit uw oproephistorie. 

 


Een gesprek doorverbinden

  1. Controleer of u in een actief gesprek bent met de partij die u wilt doorverbinden. 
  2. Druk op de functietoets Doorverbinden. Het huidige gesprek wordt in de wacht gezet. 
  3. Voer de het nummer in waarnaar u wilt doorverbinden. 
  4. Druk op de functietoets Doorverbinden of hang de hoorn op voor onaangekondigd doorverbinden 

of 

Wacht op een antwoord, overleg en druk vervolgens op de functietoets Doorverbinden of hang de hoorn op de haak.



Een conferentiegesprek opzetten 

  1. Controleer of u in een actief gesprek bent met één van de partijen met wie u een conferentie wilt opzetten. 
  2. Druk op de functietoets Gebruiker toevoegen. Het huidige gesprek wordt in de wacht gezet. 
  3. Voer het nummer in van een andere persoon die u wilt toevoegen aan de conferentie. 
  4. Wacht op antwoord, overleg en druk vervolgens op de functietoets Gesprekken koppelen voor een telefonische conferentie met drie personen. 
  5. Herhaal stap 2 t/m 4 om meer deelnemers aan de telefonische conferentie toe te voegen.


Programmeerbare toets voor verkort kiezen configureren 

Met een toets voor Verkort kiezen kunt u een opgegeven nummer in één keer kiezen. Toetsen voor Verkort kiezen zijn handig omdat ze kunnen worden geprogrammeerd om een intern of extern nummer rechtstreeks te kiezen, of om snel toegang te krijgen tot functies waarvoor een toegangscode is vereist. U kunt ook gesprekken doorverbinden of telefonische conferenties opzetten met uw toetsen voor Verkort kiezen in plaats handmatig nummers te kiezen. 

  1. Houd de betreffende programmeerbare toets gedurende vier seconden ingedrukt. Configureren van een programmeerbare toets met behulp van de methode drukken-en-vasthouden is alleen beschikbaar indien ingeschakeld door uw systeembeheerder. 
  2. Voer in het veld Labelnaam een label voor de toets in. Gebruik de functietoets ABC 4 om hoofdletters of kleine letters te specificeren bij het invoeren van het label. 
  3. Druk op de navigatietoets Omlaag om naar het veld Nummer te gaan en voer het nummer in met behulp van de keuzetoetsen. 
  4. (Optioneel) Druk op de navigatietoets Omlaag om naar het selectievakje Privé te gaan en druk op de knop Keuze om van de toets een privétoets voor verkort kiezen te maken. Wanneer op een privétoets voor verkort kiezen wordt gedrukt, wordt de oproep beschouwd als privé en wordt de beller-ID wordt niet weergegeven in de oproepgeschiedenis. 
  5. Druk op de functietoets Opslaan om de ingevoerde informatie voor de geselecteerde toets op te slaan. 

Andere functies, zoals Telefoon vergrendelen, Gesprek altijd doorschakelen, Niet storen en Accountcode toetsen kunnen worden geprogrammeerd met behulp van de methode drukken-en-vasthouden (indien ingeschakeld door uw systeembeheerder). Voor meer informatie raadpleegt u de Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon gebruikershandleiding.


MobileLink-functies* 

De Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon ondersteunt MobileLink, een functie die zorgt voor een naadloze integratie van de mobiele telefoon met draadloze Bluetooth-technologie. MobileLink biedt onder meer de volgende mogelijkheden: 

  • Contactpersonen van uw mobiele telefoon synchroniseren met uw 6930 IP-telefoon. 
  • Een oproep op uw mobiele telefoon beantwoorden met uw 6930 IP-telefoon. 
  • Actieve gesprekken verplaatsen tussen de 6930 IP-telefoon en uw mobiele telefoon.

* MobileLink functies zijn alleen beschikbaar als uw beheerder deze heeft ingeschakeld. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie over het inschakelen van MobileLink functionaliteit op uw telefoon.


Koppelen met een mobiele telefoon via Bluetooth 

  1. Druk op de toets  navigeer naar Bluetooth-instelling en druk op de knop Keuze of de functietoets Kies. 
  2. Druk op de functietoets Inschakelen om Bluetooth in te schakelen. Zorg dat uw mobiele telefoon detecteerbaar is als de Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon automatisch zoekt naar beschikbare Bluetooth-apparaten. 
  3. Wanneer uw mobiele telefoon is gedetecteerd, gebruikt u de navigatietoetsen om het betreffende item in de lijst van beschikbare apparaten te selecteren en drukt u op de knop Keuze of de functietoets Verbinden. Een Bluetoothkoppelingsverzoek wordt weergegeven op zowel de Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon als uw mobiele apparaat. 
  4. Zorg ervoor dat de koppelingscode op beide apparaten overeenkomt en druk op Ja op de Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon en bevestig het koppelingsverzoek op uw mobiele telefoon. De Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon probeert te koppelen met de mobiele telefoon en als dit lukt, wordt automatisch geprobeerd verbinding te maken met de mobiele telefoon.
  5. Druk op OK ter bevestiging van de geslaagde verbinding. De verbonden mobiele telefoon wordt toegevoegd aan de lijst met gekoppelde apparaten en is klaar voor gebruik. 

Als het koppelen of verbinden mislukt, wordt een foutbericht weergegeven op het scherm. Druk op Opnieuw om opnieuw te proberen te koppelen of te verbinden, of op Annuleren om de poging te annuleren.


Contactpersonen van uw mobiele telefoon synchroniseren 

De Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon probeert automatisch om uw mobiele contactpersonen te synchroniseren met de app Contacten tijdens het koppelen en verbinden. Handmatig bijwerken van uw mobiele clients: 

  1. Druk op de toets  om toegang tot de app Contacten te krijgen. 
  2. Navigeer naar de contactenmap Mobiel
  3. Druk op de functietoets Bijwerken. De Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon probeert om opnieuw te synchroniseren en uw mobiele contactpersonen bij te werken.


Een inkomende mobiele oproep beantwoorden met de Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon 

Wanneer uw mobiele telefoon is gekoppeld en verbonden met uw Mitel MiVoice 6930 IPtelefoon, worden inkomende oproepen op uw mobiele telefoon ook aangegeven op uw 6930 IP-telefoon. 

Neem de hoorn op voor gebruik of druk op de toets , de knipperende Bluetoothlijntoets  of de functietoets Beantw. voor handsfree bediening.


Wissel een actief gesprek tussen uw mobiele telefoon en de 6930 IP-telefoon 

Druk op de functietoets Gesprek overzetten om het geluid van het mobiele gesprek over te zetten van uw Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon naar uw mobiele telefoon 

of

Druk op de toets Mobiele lijn om het geluid van het mobiele gesprek over te zetten van uw mobiele telefoon naar de Mitel MiVoice 6930 IP-telefoon.


Extra hulp! 

Heb je nog vragen over de functionaliteiten van jouw toestel? Neem gerust contact met ons op!



Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.