Inzage ingediende service verzoeken

Ingediende service verzoeken inzien kan via een account op de service portal. Geen account? Lees hier hoe je deze aan kan maken!

1. Log in op de service portal

2. klik op Uw Tickets:

3. Hier vind je een overzicht van alle tickets die aan je account zijn gekoppeld. Het kan zijn dat je wel of geen rechten hebt om alleen je persoonlijke tickets of die van je hele organisatie in te zien.

4. Klik op het onderwerp van een ticket om deze te openen:

5. HIer kan je reageren op het ticket d.m.v. Beantwoorden, het ticket Markeren als gesloten of personen toevoegen aan of verwijderen van de conversatie:

Zo heb je altijd inzage in de lopende en gesloten tickets of serviceverzoeken