Welkomstmail versturen vanuit Oria (wachtwoord vergeten)

De Oria administrator kan de welkomstmail opnieuw verzenden als de gebruiker zijn/haar wachtwoord is vergeten. Dit doe je door in te loggen in Oria, daarna klik je op Gebruikers en hier zet je een vinkje voor de gebruiker die de welkomstmail moet ontvangen. Vervolgens klik je rechtsbovenin op “Meer” en daarna op “Welkomstmail opnieuw verzenden”. Je krijgt nu een popup scherm waar je nog een keer op “Welkomstmail opnieuw verzenden” moet klikken. Let er wel op dat de wachtwoorden (MiCollab, Oria, pincode van de gebruiker) nu ook gereset worden.

De gebruiker krijgt nu een aantal welkomstmails vanaf no_reply@oria.nl en noreply@mitel.easydeploy.net.