Openingstijden aanpassen in Oria

De openingstijden van het bedrijf kun je instellen in Oria wanneer je op “BEDRIJF” klikt en vervolgens op “Kantooruren”. Het is hier mogelijk om per dag de openingstijden in te stellen. In het voorbeeld hieronder is het bedrijf geopend van 9.00 tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Om de openingstijden in te stellen kun je op het starttijdstip klikken en slepen naar de sluitingstijd. Vervolgens krijg je een popup waar je de tijden nog aan kunt passen.

De actuele stand van Oria is terug te vinden onder “Status van het telefoonsysteem”.

Oria kent drie verschillende standen; overdag (geopend), ’s avonds (gesloten) en alternatieve avond (alternatief). Deze standen kun je terugvinden onder gebruikers, groepen en gespreksstromen. Wanneer je gebruik wilt maken van de alternatieve avondstand kun je dit aanzetten met de schakelaar “Alternatief”. Dit is bijvoorbeeld handig voor weekenddiensten en storingsdiensten.