Call pickup toets toevoegen in MiCollab

Het is mogelijk om een call pickup toets aan te maken in de MiCollab app zodat je een inkomend gesprek kunt oppakken van een collega. Dit doe je als volgt:

MiCollab 8.0 op Windows en Mac OS

Open de MiCollab client op je computer en klik vervolgens aan de linkerkant op Startscherm.

Klik op de drie stipjes onder je profielfoto aan de rechterkant. Klik daarna op Nw verkortnr en vul onderstaande gegevens in. **3 is de functiecode van Call Pickup.

Er staat nu een extra icoon op je startscherm waarmee je een inkomend gesprek kunt overnemen van je collega. Je moet hiervoor wel in dezelfde Call Pickup groep zitten.

MiCollab 7.3 (legacy)

Open de applicatie en klik op op het Launchpad (icoon lijkt op een flatgebouw) aan de rechterkant.

Klik vervolgens met je rechtermuisknop op het Launchpad en kies voor “Een contactpersoon toevoegen”

Je krijgt nu een popup te zien waar je het volgende in kunt vullen:

**3 is de functiecode van Call Pickup. Klik hierna op Toevoegen.

Er staat nu een extra icoon op je Launchpad waarmee je een inkomend gesprek kunt overnemen van je collega. Je moet hiervoor wel in dezelfde Call Pickup groep zitten.